GRONINGEN SEAPORTS

BEDRIJFSPROFIEL

Zaken doen in Delfzijl of de Eemshaven?

Als commerciële exploitant en beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven werkt Groningen Seaports aan uw nieuwe bedrijfsvestiging. Wij leggen de rode loper graag voor u uit en zoeken mee naar wat voor uw bedrijf de beste locatie is. Wij zijn pas tevreden als ú tevreden bent. U kunt kavels – groot of klein – kopen of in erfpacht nemen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bestaande locaties te huren of gebruik te maken van bestaande faciliteiten.

Met meer dan 700 hectare beschikbaar terrein is er in ieder geval alle ruimte voor u om te ondernemen. Beide havens beschikken over goede spoor-, weg- en waterverbindingen waardoor uw locatie uitstekend bereikbaar is. Uiteraard kunt u gebruik maken van de aanwezige havenfaciliteiten, zoals kaden, een roro brug of havenkranen. Wij brengen u graag met de juiste dienstverleners in contact om zaken te doen.

Bent u actief in de offshore wind business of datacenterbranche, dan is de Eemshaven de plaats waar u het beste tot uw recht komt. Voor chemische bedrijvigheid of circulaire economische activiteiten is Delfzijl de aangewezen locatie. Benieuwd wat de Eemshaven of de haven van Delfzijl u kan bieden? Zoekt u een vestigingsplaats voor uw bedrijf? Overweegt u een bedrijfsverplaatsing? Wilt u gebruik maken van een steiger of een kade? Neem vooral contact op en maak uw wensen kenbaar, dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

BUSINESS MANAGERS

ERIK BERTHOLET
business manager logistics & offshore wind
E-mail: e.bertholet@groningen-seaports.com
Telefoon: +31 (0)65 393 9275

ROBERT VAN TUINEN
business manager energy- & dataport
E-mail: r.vantuinen@groningen-seaports.com
Telefoon: +31 (0)62 224 3300

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien